Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u729676126/public_html/conectare.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Mihai Sturzu: Solidar cu What's Up ! Jos cenzura !
Cauta in articolele LTISD
Bun venit la LTISD Pentru stimularea participarii tinerilor intreprinzatori la viata politica si sociala din Romania, s-a constituit Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, denumita prescurtat LTISD. Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati este formata din membri de partid si simpatizanti, care sunt proprietari sau manageri de societati comerciale din toate domeniile economiei, adera la principiile si idealurile social-democrate si militeaza pentru indeplinirea programului politic si social al PSD.

Mihai Sturzu: Solidar cu What's Up ! Jos cenzura ! Adaugata de LTISD admin la 27.08.2013

Romania, 26 August 2013. Un artist hip-hop canta pe o scena despre sistem si un presedinte despre care spune ca a infometat poporul. Dupa un minut, prezentatoarea intra in scena si ii smulge microfonul din mana. 

Se poate mai rau de atat !? Unde am ajuns !? Liana Stanciu, de ce !? Te-a inspirat insusi personajul din textul piesei atunci cand a smuls telefonul din mana jurnalistei !?

Marius Ivancea (aka What's Up) spune ca este nascut in '89. Poate ca e mai bine pentru el. Pentru noi ceilalati, mai mari ca el, ca si tine, Liana Stanciu, cenzura nu e doar o abstractiune. Este drama pe care am trait-o in primii zece ani din viata. Iti era frica sa spui la scoala ceva despre "conducatorul iubit", profesorii se temeau de orice vorba care putea fi interpretata, parintii mei ascultau pe ascuns Europa Libera si ne spuneau noua, copiilor, ca nu cumva sa spunem ceva la scoala.

Sunt din Brasov, iar acolo, in 1987, a avut loc prima revolta impotriva comunismului, impotriva cenzurii, inpotriva celor care faceau "frumos" pentru sistem. Ma uit la imaginile de la Callatis si simt din nou fiorii reci pe care i-am simtit la revolutie: dezgust, teama, furie, nedreptate !!! Mentalitatile comuniste, totalitariste, invechite nu au murit. Ele inca traiesc in "conducatorul iubit" si slugile lui !

Nu putem lasa un astfel de moment sa treaca exact ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat pentru ca mii de oameni au murit la revolutie tocmai pentru ca un artist, un om, oricine din tara asta sa fie LIBER !!!

Bravo, Marius ! Rusine, Liana !


Sursa: www.facebook.com/mihai.sturzu.tsd

Galerie video
Inapoi la pagina principala
Share

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270