Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u729676126/public_html/conectare.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Mesaj Adrian Zamfir - Presedinte LTISD Romania
Cauta in articolele LTISD
Bun venit la LTISD Pentru stimularea participarii tinerilor intreprinzatori la viata politica si sociala din Romania, s-a constituit Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, denumita prescurtat LTISD. Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati este formata din membri de partid si simpatizanti, care sunt proprietari sau manageri de societati comerciale din toate domeniile economiei, adera la principiile si idealurile social-democrate si militeaza pentru indeplinirea programului politic si social al PSD.

Mesaj Adrian Zamfir - Presedinte LTISD Romania Adaugata de LTISD admin la 13.07.2011

" Dragi colegi,

Consider ca e important sa stim ca LTISD nu a aparut ca un concept imprumutat, ci este o organizatie care are puls si care s-a nascut dintr-o nevoie. Este vorba de nevoia de a stimula intr-un mod dinamic si participativ pe tinerii nostri intreprinzatori sa se implice in viata politica si sociala din Romania.

Cred ca suntem animati cu totii de dorinta de a trai intr-un stat de drept cu principiile aferente acestuia si atunci, este esentiala implicarea tinerilor (cu inventivitatea si vigoarea varstei lor) in crearea viitorului social si economic al tarii, astfel vom fi pregatiti sa ne adaptam cu succes concurentei loiale. Microsoft, Apple, Facebook, Twitter sunt doar cateva exemple dintre cele mai valoroase marci si afaceri din lume, care au pornit din visurile si ambitia unor tineri.

Am convingerea ca tinerii romani si cu atat mai mult tinerii intreprinzatori dispun de un potential creativ si informational autentic, care faciliteaza derularea unor proiecte cu un real impact social, pot creste utilitatea publica si sociala a activitatilor de tip economic.

Fara indoiala ca impreuna, conectati si atenti, putem face ca LTISD sa-si poata indeplini scopul de a castiga lupta pentru un mediu sanatos de afaceri, care sa aiba la baza o legislatie economica stabila!"

 

Va multumesc!

Inapoi la pagina principala
Share

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270