Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u729676126/public_html/conectare.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
IL INDEMNAM PE BASESCU SA II RETRAGA DECORATIA LUI TOKES
Cauta in articolele LTISD
Bun venit la LTISD Pentru stimularea participarii tinerilor intreprinzatori la viata politica si sociala din Romania, s-a constituit Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, denumita prescurtat LTISD. Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati este formata din membri de partid si simpatizanti, care sunt proprietari sau manageri de societati comerciale din toate domeniile economiei, adera la principiile si idealurile social-democrate si militeaza pentru indeplinirea programului politic si social al PSD.

IL INDEMNAM PE BASESCU SA II RETRAGA DECORATIA LUI TOKES Adaugata de LTISD admin la 26.08.2013

ÎL INDEMNAM PE BASESCU SA II RETRAGA DECORATIA LUI TOKES!

Suntem un grup de cetăţeni români care cred în Art. 1 din Constituţia României, care prevede că „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.

Condamnăm atacurile lansate de europarlamentarul Laszlo Tokes la adresa României şi invitaţia adresată de acesta statutul ungar în vederea oferirii unui „protectorat” Transilvaniei. Nu avem nevoie de niciun protectorat!

Considerăm inacceptabile atitudinea şi faptele lui Laszlo Tokes. Considerăm că atacurile lui Laszlo Tokes sunt dezonorante, aduc prejudicii morale şi ating demnitatea şi onoarea României, precum şi a Ordinului Naţional „Steaua României”.

Prin această petiţie publică îi solicităm preşedintelui României, Traian Băsescu, RETRAGEREA DECORAŢIEI pe care tot domnia sa i-a acordat-o lui Laszlo Tokes!

Traian Basescu a evitat să dea un răspuns, aşa că noi, Organizaţia de Tineret a PSD, îl intrebam din nou: este sau nu de acord cu retragerea decoraţiei lui Laszlo Tokes, date fiind declaraţiile făcute de pastorul reformat cu privire la suveranitatea României?

Între a adopta o atitudine verticală, de adevărat şef de stat, şi a fugi de responsabilitatea sancţionarii unui prieten pentru atacurile inacceptabile pe care le-a lansat în ultimii ani, Traian Băsescu a ales să fugă de responsabilitate, să rămână prieten cu Tokes!

Românii adevăraţi îl vor pe Laszlo Tokes fără decoraţie! Dacă şi tu eşti unul dintre ei, SEMNEAZĂ PETIŢIA! Să le arătăm tuturor că suntem mulţi, suntem decişi şi nu iertăm nimănui atacurile la adresa României!

 

Link petitie

 

http://www.petitieonline.com/il_indemnam_pe_basescu_sa_ii_retraga_decoratia_lui_tokes

Inapoi la pagina principala
Share

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270