Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u729676126/public_html/conectare.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
CUM SA ITI ELABOREZI PLANUL DE AFACERI - Curs gratuit adresat managerilor IMM din regiunea Centru
Cauta in articolele LTISD
Bun venit la LTISD Pentru stimularea participarii tinerilor intreprinzatori la viata politica si sociala din Romania, s-a constituit Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, denumita prescurtat LTISD. Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati este formata din membri de partid si simpatizanti, care sunt proprietari sau manageri de societati comerciale din toate domeniile economiei, adera la principiile si idealurile social-democrate si militeaza pentru indeplinirea programului politic si social al PSD.

CUM SA ITI ELABOREZI PLANUL DE AFACERI - Curs gratuit adresat managerilor IMM din regiunea Centru Adaugata de LTISD admin la 31.10.2011

Școala Română de Afaceri Brașov (www.srafbv.ro) va invita sa participati la un curs aplicat cu o durata de 6 zile ce are ca finalitate intocmirea unui business-plan pe care sa il puteti utiliza apoi concret in accesarea de fonduri nerambursabile, credite, instrumente de garantare, etc.
 
Detalii:
Organizator : Școala Română de Afaceri Brașov, www.srafbv.ro
Perioada de derulare a cursului: 21-26 noiembrie 2011
Locatia: Brasov, complexul Jasmine, str. Vulcan nr. 104
Traineri: Echipa Finas Consulting Bucuresti
Invitat: dl Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM)
Invitat : dl Sorin Dimitriu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie București.
 
Beneficii
Gratuit : Participarea la curs, suportul de curs, pauzele de cafea și mesele.
Gratuit : Cazare si transport. Pentru cursanții admiși din alte județe decât Brașov (Sibiu, Alba, Covasna, Mures, Harghita, Covasna) se asigură gratuit cazarea la Complexul Jasmine precum și decontarea transportului dus-intors.
Diplome : La final participanții vor primi diplome de participare.
Dupa terminarea cursului : Cursantii vor primi sprijin pentru finalizarea si valorificarea planului de afaceri.
 
Cerințe :
Participanții :
-          Vor completa toate formularele de înscriere furnizate de organizator și vor prezenta o adeverință din care să reiasă calitatea lor de manager sau coordonator în cadrul unui IMM din regiunea Centru.
-          Vor aduce la curs bilantul pe 2009 si 2010, balanta iunie 2011
-          In masura posibilitatilor, un laptop pentru a lucra partea de proiectii financiare, sub supravegherea trainerilor.
 
Inscrieri:
 
Școala Română de Afaceri – Filiala Brașov
B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 11, Bl. C1, Etaj III (clădirea CAS)
Telefon:  0372 77 88 44.
 
Persoană de contact: Rosana Cozma
Mobil: 0736 106 397
Email: pr@srafbv.ro
 
Termen limită pentru înscrieri: 14 noiembrie 2011
 
Acest curs este finantat din Fondul Social European în cadrul proiectului “Dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale pentru IMM în vederea îmbunătăţirii eficienţei organizaţionale şi valorificării oportunităţilor de afaceri”, in cadrul POSDRU, având drept Beneficiar Camera de Comert si Industrie Bucuresti. In cadrul acestui proiect Scoala Romana de Afaceri Brasov este partener pentru regiunea Centru.
 

 

 

In perioada 21-26 noiembrie 2011 se va desfasura la Brasov (Pensiunea Jasmine) cursul cu tema: "Competente manageriale si antreprenoriale pentru dezvoltarea si consolidarea noilor intreprinderi", adresat managerilor de IMM-uri. Prin urmare, daca aveti cunostinte sau prieteni care detin o functie de conducere (director, administrator, etc.) in cadrul unei companii si care sunt interesati sa invete cum sa isi elaboreze singuri si intr-un mod profesionist planul de afaceri, transmiteti-le va rog invitatia de mai jos. Mentionez ca persoanele care nu detin o functie de conducere sau care au mai participat la cursuri organizate de noi in cadrul acestui proiect (pe alt grup tinta), nu se pot inscrie. Va multumesc pentru sprijin si va doresc mult succes in activitatile pe care le desfasurati!

 

Persoană de contact: Rosana Cozma Mobil: 0736 106 397 Email: pr@srafbv.ro

Inapoi la pagina principala
Share

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270