Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/u729676126/public_html/conectare.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Comunicat de presa LTISD ROMANIA - Forumul Economic Social Democrat - Un pas pentru dezvoltare
Cauta in articolele LTISD
Bun venit la LTISD Pentru stimularea participarii tinerilor intreprinzatori la viata politica si sociala din Romania, s-a constituit Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, denumita prescurtat LTISD. Liga Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati este formata din membri de partid si simpatizanti, care sunt proprietari sau manageri de societati comerciale din toate domeniile economiei, adera la principiile si idealurile social-democrate si militeaza pentru indeplinirea programului politic si social al PSD.

Comunicat de presa LTISD ROMANIA - Forumul Economic Social Democrat - Un pas pentru dezvoltare Adaugata de LTISD admin la 16.03.2012


Comunicat de presa - LTISD ROMANIA

Forumul Economic Social-Democrat – un pas pentru dezvoltare

  

Sâmbătă, 10 martie 2012 a avut loc în Bucureşti şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Ligii Tinerilor Întreprinzatori (LTISD) România. Pe lângă discuţiile cu caracter organizatoric a fost supus dezbaterii proiectul “Forumul Economic Social Democrat”.

“Forumul Economic Social Democrat” este un proiect de amploare naţională care şi-a stabilit drept obiectiv principal dezvoltarea relaţiilor bilaterale între mediul economic şi mediul politic românesc. În societatea românească există discrepanţe mari în ceea ce priveşte sprijinirea tinerilor întreprinzători, consultanţa în dezvoltarea mediului de afaceri, comunicarea şi accesul cetăţenilor la informaţia necesară din mediul economic, promovarea ineficientă a oportunităţilor din mediul de afaceri (în special pentru tineri) şi colaborarea între mediul economic şi cel politic pentru a contribui la dezvoltarea societăţii în ansamblul său. În acest sens, Liga Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi demarează acest proiect pentru a facilita accesul tuturor tinerilor la informaţie şi la opotunităţi în vederea înfiinţării de noi afaceri.

Forumul Economic Social Democrat se adresează tuturor tinerilor din România, cu sau fără apartenenţă politică, şi va fi demarat în fiecare judeţ din ţară prin întălniri lunare în urma cărora se vor contura principalele necesităţi, de natură economică ale tinerilor. Temele care vor fi dezbătute sunt numeroase dintre care amintim: începerea unei afaceri, finanţarea unei afaceri, raportul angajat-angajator, gestiunea contabilă, strategii economice, etc..

Dezvoltarea unei bune relaţii între mediul economic (de afaceri) şi mediul politic este deosebit de importantă pentru români şi are o importanţă majoră asupra dezvoltării economice. Un mediu economic sănătos are nevoie de profesionişti, de comunicare eficientă, de transparenţă şi acces liber la oportunităţi şi de colaborare cu clasa politică pentru a se ajunge la performanţa ca buna dezvoltare a afacerilor să nu fie dependentă de apartenenţa politică, ci să fie echitabilă şi orientată către dezvoltarea întregii societăţi.

Considerăm că tinerii antreprenori de astăzi vor fi motorul economiei de mâine. Trebuie să ne sprijinim pentru a ne dezvolta împreună.

Inapoi la pagina principala
Share

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/u729676126/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270